! ! ! LINKIN' PARK RULEZ ! ! !
Moon

Holdfázis
 
 
Fömenü
 
LINKIN' PARK
 
Rólam
 
Érdekességek
 
Szavazás
!

!

!

L
I
N
K
I
N
'

P
A
R
K

!

!

!
Kit szeretsz legjobban?

Chester Bennington
Mike Shinoda
Brad Delson
Joe Hahn
David Michael Farrell (Phoenix)
Rob Bourdon
Mindenkit Imádok!
 
Szavazz!
!

!

!

S
Z
A
V
A
Z
Z

T
E

!

!

!
Melyik bandát szeretnéd az oldalon látni?

Slipknot
Tankcsapda
Junkies
Marilyn Manson
HIM
Nightwish
Prodigy
Gorillaz
Hooligans
Good Charlotte
 
Szerinted?
?
?
?

S
Z
E
R
I
N
T
E
D

?
?
?
Szerinted milyen lett az oldal?

Nagyszerű
Elég Jó
Nem rossz
Rossz
Szörnyű
 
A banda története

 

A kezdetek:

 

Úgy kezdték, ahogy a legtöbb banda. Barátokként együtt játszottak, aztán Chester belépésével komolyan vették a dolgot. Egy srácot kerestek, aki Mike mellett énekelni fog, felvették a demojukat, és szétküldték. Hírdetéseket adtak fel újságokban, a város környékén stb..Chester egy "jó" barátja által jutott hozzá a kazihoz. A fiúk meghallgatták Chester "bemutatkozását", és tetszett nekik, de nem ők hanem a kiadójuk szerződtette le Chester-t....Na ennyit bármelyik tinilapban elolvashattál..akkor MOST ássunk lejjebb:


A Xero-t 1996-ban Mike és Brad alapította. A Xero Mike-ból, Brad-bol, Joe-ból, Rob-ból, Phoenix-bol és Mark-ból állt. Mark otthagyta a bandát, mielott az "Hybrid Theory"-ra nem változtatta volna a nevét, de megmaradt jó barátnak. Mark ma a Taproot nevű együttes Manager-re. A fiúk csak szórakozásból játszottak, de máris felhívták magukra a figyelmet a baráti körükben. Szóval adtak egy koncertet Los Angeles-ben, aztán a Zomba Music megrendezte nekik az első igazi koncertjüket. Az SX-10-el és a System of a Down-nal játszottak együtt. Innentől kezdve komolyan vették a dolgot, de a nagyközönség figyelmét nem tudták megszerezni. Megváltoztattak pár dolgot, és egy új énekest után néztek.

 


2 év múlva Chester belépett a bandába. Ekkor változtatták a nevüket "Hybrid Theory"-ra.
Chester azelött a "Grey Daze" nevű bandában volt benne, aminek egész jól alakultak a dolgai. Chester találkozott Mike-al és a fiúkkal. Pár "jó baráton" keresztül.. (Az ügyvédjükön keresztül a Miniet Phelps and Phelps). Az iroda elmondta a "Xero"-nak, hogy van egy srác Phoenix-ben/Arizona (Chester), aki talán beválhat, és elküldtek neki egy demo-t.


Chester nagyon akarta a "munkát", szóval elment egy stúdióba, hogy profin megcsinálhassa a kaziját. 3 nap múlva befejezte a felvételeket. A srácok meglepődtek, mikor Chester felhívta őket, hogy akkor kész lenne átrepülni Dél Californiába. Ugyanis Chester-nek akkor volt a szülinapja. Valószínűleg jó pár embert ott hagyott a buliján, hogy a kazin tudjon dolgozni. A srácok megkérték, játssza le elobb a telefonon keresztül a kazit, a biztonság kedvéért. Amikor meghallgatták, teljesen oda voltak tőle, és megkérték, repüljön azonnal hozzájuk.

 


Miután Chester belépett a bandába, azon dolgoztak, hogy kazikat készítsenek, felhasználva a kapcsolatokat a Zombával, és hogy azokat eljuttassák az emberekhez.
Ezután a Warner Broders érdeklődött irántuk, és szerződtette őket.
Aztán a Hybrid Theory "Linkin Park"-ra változtatta a nevét. Az ötlet Chester-től származott, mert gyakorlás után mindig a Linkoln Park-on keresztül ment haza. A fiúknak is tetszett a dolog, de megváltoztatták a szó végét, mert akkor még nem tudták kifizetni a linkolnpark.com címet az Interneten. Ugyanakkor azt gondolták, ez tök poén, hisz annyi Linkoln Park van a világon, hogy az emberek, akiknek játszanak, azt hiszik, hogy helyi bandával van dolguk.

 


Amikor Phoenix a Xero-val volt, elhagyta a bandát egy időre, mert turnézott egy másik bandával a The Snax-al. A Hybrid Theory lemezén nem is gitározott, hanem Kyle Christner. Miután vége lett a turnénak, már mint Linkin Park tag jött vissza a bandába. Ki tudja mi lett Kyle-al..? Szóval tulajdonképpen Phoenix volt a basszus gitárosa a Xero-nak, Kyle a Hybrid Theory-nak, és Scott csak addig játszott a Linkin Park-kal, míg Phoenix vissza nem jött. Akkor kirúgták Scott-ot.


  

A szálak összefutnak:

Delson és az MC/énekes Mike Shinoda egy gimibe jártak, így ismerték meg egymást, ugyanitt ismerte meg Delson a dobos Rob Bourdon-t. Shinoda aztán összehaverkodott Dj Joseph Hahn-nal, míg festészetet tanult a Pasade-nai Művészeti Egyetemen. Legutolsó darabja a puzzlenak az énekes Chester Bennington, az Arizóna-i fiú, aki már 16 évesen lemezeket készített.
"Mióta megtanultam beszélni, mindenkinek azt mondogattam, hogy ha felnövök énekes leszek."-nevet Bennington."Amikor 2 éves voltam, fel és alá szaladgáltam, és különböző dalokat énekeltem. Vannak felvételeim is erről."

 

A hangzás:

Bennington gazdag, óriási éneklési stílusának kombinációjához azonnal hozzájön Shinoda freestyle-rappelése.
"Azt hiszem Chester és Mike azért annyira jó, mert kiegészítik egymást, amennyire csak lehet."-mondja Delson. "Azt akarjuk, hogy a hangzásunk elhíresüljön, és az emberek azt mondják, mikor hallanak bennünket, hogy 'Oh, ez a Linkin Park!' és ne azt, hogy 'Hallottam azt a hip-hop részt, aztán hirtelen fejbe vágtak azzal a rockos résszel.. "Azt akarjuk, hogy minden dinamikus legyen, de ugyanakkor folyamatosan összefüggő is, hogy azért tudd milyen bandát hallgatsz."

 

 

Az album:

Ez az összefüggés, és a gyorsan megjegyezhető dalok vonták a figyelmet a csapatra, kezdve egy kiadási ajánlattal, a csapat első show-ja után L.A.-ben. Miután végigjárták a várost show-jukkal, elkezdtek az első albumukon dolgozni, Don Gilmore producerrel (Eve 6, Lit, Pearl Jam).
"Sok emberrel találkoztunk, és nehéz volt a döntés"-mondja Shinoda-"de Don amellett hogy jól hangzó dolgokat mondott, tényleg kihozta belőlünk a legjobbat, hogy jó szövegírók lehessünk."
Az eredmény egy olyan album lett, amely ugyan úgy jól-megformált, és dallamos, mint ahogy tele van erős, és sokat mondó szöveggel.
"Megpróbáltunk igaz dolgokat belevinni a szövegeinkbe, legyen az a jelentéktelenség érzete, vagy akár a saját gondolataink igazának megkérdőjelezése, a sötét oldalunk felfedezése."

"Egész életemben ezt akartam csinálni, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek."-mondja Bennington. "A kemény munka, az elhivatottság, és a hit túljuttat bármin, és segít valóra váltani mindent."

  

Haj szín:

-a Linkin Park tagjai speciális "effekteket" használva színesítik a hajukat.
-Mike-nak fekete a természetes hajszíne. Mikor piros volt a haja, azt ő maga festette be, de a kékkel nem boldogult, így szakemberek segítségét kérte.
-Habár Brad hajszíne most a "normális",de még a gimiben, lilára is befestette a haját.
-Chester haja már volt szőke, fekete/barna, piros, rózsaszín, és valószínuleg a színskála összes színe megfordult már a fején... A haj stílusa is sokat változott: Volt göndörke, 2 ördög szarva, punk frizurája, kopasz, no meg rasszta is...

 

A Linkin Park NEM keresztény banda!

Sokan azt hiszik, hogy keresztény banda, mivel nem káromkodnak a "Hybrid Theory" albumon, de ők nem egy keresztény banda. Az együttes 2 tagja zsidó (Brad és Rob), Chester-nek megvan a saját "egyedülálló nézete" a vallás terén, ami azt jelenti, hogy nincs egy biztos vallás, amihez tartozna.
Mike egy "nagyon nagyon liberális Protestáns világnézetben", Joe pedig egy "kicsit konzervatívabb a kelleténél" keresztény világnézetben nevelték fel.
Az LP tehát mindenütt ott van... és azt mondták, ha valaki szeretne valami hitbeli tanácsot/segítséget, az "kérdezze a szüleit, ne minket!".


Oh, és az ok, amiért az LP nem káromkodik az albumon, nem más, minthogy amikor írták a számokat, igaz dolgokról írtak, és így olyan lett, amilyen lett. Ez nem jelenti azt, hogy nem káromkodnak, mert mikor koncerteznek, akkor igenis szoktak, és lehet, hogy nagyon is káromkodni fognak a következo albumukon, csak nem használták fel ezeket a szavakat az elsőn... a lényeg az, hogy nem direkt nem káromkodnak az elso albumukon.

 

 

Számcímek, egyebek:

-Az "In the End" -nek régen "Untitled", azaz "Címtelen" volt a neve.
-A "One step closer"-nek "Plaster" volt a régi címe
-A "Cure for the Itch"-nek "Mr. Hahn"
-Az"Esaul" egy korábbi változata az "A Place for my head"-nek.
-Esaul a Linkin Park egy régi barátja, akivel még most is, habár ritkán, de szoktak találkozni
-"SuperXero" egy korábbi változata a "By Myself"-nek
-A "My December'-t Nashville-ben vették fel
-A "One step closer" azután született, hogy az LP kb. 2 hétig sikertelenül próbálta megírni a
-"Runaway"-t, és ezért írtak egy számot arról, hogy milyen frusztráltak voltak stb...
-A "The Morning After"-t a Brixton Akadémia műsorán adták elő először. Chester szólóban adta elő az új számot. Chester így konferálta be: "Ez a szám a kocsiban alvásról szól."

 

Lehetséges nevek: (ezek a nevek kerültek még szóba a Linkin Park mellett)


1. "Clear" -ami a kedvencük volt
2. "Probing Lagers"-ezt gondolták a legrosszabbnak
3. "Platinum Lotus Foundation"

Végülis a "Linkin Park" elnevezés egy parktól ered, ami Californiába - Santa Monicaban található.

 

 

A szöveg a www.linkin.hu -ról származik...

 

 
Névnaposok

 
Látogatóim
Indulás: 2004-11-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
G-Mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Chatelj!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Rockos Linkek
 
Írj a VK-ba!

Írj a VendégKönyvbe!

 
Írj Í-méjt!

Ha már leültél a gép elé, és pont az én oldalamat nézed, írj egy elektronikus levelet, ha valami gond van!

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******